ELPANO ESTATE – DIN NORSKE MEGLER I SPANIA

Elpano Estate opererer for tiden på Costa del Sol sør i Spania, og hjelper kundene hver dag med å kjøpe og selge sine hus og leiligheter. Et vellykket resultat er resultatet av engasjement, oppmerksomhet og et fast fokus på alle kunders individuelle ønsker. Ved å opprettholde disse verdiene og opprettholde et fokus på å gi hver kunde personlig og pålitelig service, vet vi at vi kan gi deg førsteklasses opplevelser fra start til slutt.

Alle våre salgsoppdrag er skreddersydd slik at du som kunde, er sikker på at du får en god opplevelse med eiendomssalget.

Som en av våre kjøpere har du tilgang til vår unike tjeneste, hvor du kan velge blant våre egne listede eiendommer samt alle de andre eiendomsmeglernes eiendommer, som betyr at vi kan dekke hele markedet. På denne måten trenger du som kunde aldri kontakte flere enn en agent når du kjøper et nytt hjem her nede på Solkysten. Bare gi oss beskjed om dine ønsker, og vi vil finne de eiendommene som passer deg og lage en personlig tidsplan for visning under oppholdet.

Seneste boliger

Nueva Andalucía
Villa
Magnificiant house with its own identity,where voluminous spaces are determined but yet fluid. On the ground ...
From 6 From 6 From 354 m2 From 112 m2
From €2,975,000
Estepona
Leilighet
Beautiful ground floor quality apartment in urbanisatio Alcazaba Lagoon, built in 2016. South to west facing w ...
3 2 122 m2 0 m2
€365,000
Bahía de Marbella
Leilighet
Luxury Marbella apartment a few meters from the beach within a 5 star development with magnificent tropical ga ...
3 3 151 m2 80 m2
€759,000
Vi er Elpano Estate, eiendomsmeglere for boliger og feriehus på Costa del Sol.
Du finner ditt hjem med oss.
Elpano Estate er en svenskeid eiendomsmegler med kontor i Fuengirola. Våre kunnskapsrike og erfarne medarbeidere vet hvor viktig det er, at du som kunde alltid vet hva neste steg innebærer, hvorvidt du kjøper eller selger eiendom. Vårt fokus er og alltid sørge for at du har total trygghet. Vennligst les vår kjøpers guide eller selgerens veiledning for mer informasjon.

Leter du etter en agent for å håndtere din eiendomstransaksjon på ditt språk og en ekstra høy standard? Vi jobber med kunder som trenger det beste og forventer litt ekstra, uansett hvorvidt du har en spesiell eiendom å selge eller spesifikke krav til eiendommen du vil kjøpe.